OVO JE RAZLOG RASPADA GRUPE Hurricane: „Nisu mogle više da izdrže“

Devojke iz popularne grupe „Hurricane“ će uskoro početi solo karijeru, budući da će ova grupa u septembru doživeti raspad.

Već neko vreme se spekuliše o raspadu popularnih Uraganki, a sada je i obelodanjeno da nisu sve samo spekulacije već tačna informacija.

Izvor blizak grupi otkriva da je bilo samo pitanje vremena kada će se ovo i desiti.

– Njih tri jednostavno više nisu mogle zajedno da izdrže. U pitanju je sudar tri potpuno različita karaktera koji su i te kako uticali na celu atmosferu u grupi – rekao je izvor za Blic.

Grupa „Hurricane“ koju čine Ivana Nikolić, Sanja Vučić i Ksenija Knežević odradiće letnju turneju i zakazane nastupe koje imaju u predstojećem periodu, nakon čega će se odvojiti.

– Imaju ugovor sa menadžerom do septembra i onda su odlučile da ga ne obnavljaju. Generalno se njih tri nisu najsjajnije slagale, pa je to i uticalo da posao ne funkcioniše najbolje i da dođe do razdora među njima. Za tri meseca će Hurricane grupa biti prošlost i one će se oprobati u solo karijeri – tvrdi izvor.

Već mesecima se na društvenim mrežama komentariše da među pevačicama postoji netrpeljivost, te da primećuju da je Ivana izdvojena od Ksenije i Sanje. One te navode nisu htele da komentarišu, ali je sumnje podgrejala Nikolićka, koja je nedavno proslavila rođendan bez koleginica

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare