NISMO MALA DECA, KO JOŠ SIPA KOKAIN U PIĆE! Bokser besan na Darka Lazića, raskrinkao pevača: Ko zna gde je bio posle ŽURKE?!

Bokser Marko Nikolić, nakon čijeg rođendana je uhapšen Darko Lazić, koji je bio pozitivan na kokain, prvi put je progovorio o svemu.

– Svi me pitaju da li se na estradi koriste narkotici… kao prvo nije moja stvar, a kao drugo to što je njegov menadžer izjavio nije u redu. Uostalom, ko će šta da radi to je njegov problem – rekao je Marko Nikolić u Jutarnjem programu, prenosi Kurir.

– Mnogo mi je žao što je tako ispalo. Pljuje se po restoranu gde sam to pravo. Ta žurka nikad bolja nije bila i bili su uspešni ljudi na njoj. Do tri sata svi smo izašli. Ja sam isto popio, ali sam auto ostavio na parkingu i otišao taksijem. Koliko sam ja pročitao njega je policija oko 10 do 4 zaustavila. To je sat vremena… Da li je on još negde bio posle, ne znam. Odgovorno tvrdim da u tim čašama nema šta da je neko sipao, pa nismo mala deca, ko još sipa kokain u čašu? Glupost. On je sve vreme bio za stolom – rekao je Marko u „Novom vikend jutru“.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare