Đokovićev bivši trener ide u zatvor: Oprašta se od porodice, plakao pred konačno suđenje

Boris Beker, legendarni bivši teniser, u petak očekuje konačnu presudu u sudskom procesu, u kom mu verovatno sleduje zatvorska kazna, prenose nemački mediji.

Po pisanju londonskih medija, slavni Nemac je u sredu snimljen kako se u suzama pozdravlja sa aktuelnom partnerkom, prenosi Telegraf. Prethodno, celu nedelju je proveo sa sinom i bivšom suprugom.

Beker je obavljao trenersku dužnost Novaku Đokoviću od 2013. do 2016. godine, a u igračkoj karijeri je uspeo da se okiti sa tri različita Grend slema – osvajao je dva puta Australijan open, tri puta Vimbldon i jednom US Open.

Trostrukom vimbldonskom šampionu preti zatvorska kazna od čak sedam godina, zbog brojnih dugovanja i utaje poreza. Veći deo bogatstva (oko 50 miliona evra) potrošio je na troškove razvoda od Barbare Beker, te plaćanje troškova školovanja dece i mondenski život.

Još 2017. je proglasio bankrot, uz brojna dugovanja prema poveriocima. Potom je morao da založi čak i trofeje osvojene tokom karijere, pa je bio optužen da je deo trofeja namerno sakrio kako ih sud ne bi otuđio.


UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare