DETALJAN OPIS UBICE S NOVOG BEOGRADA!

Policija i dalje traga za ubicom koji je u vlasnika kafića „Ritual“ Luku Žižića (37) sinoć ispalio nekoliko hitaca u Bloku 44, a potom pobegao sa lica mesta. Kako Kurir prenosi, svedoci zločina ubicu su opisali kao muškarca starog oko 35 godina, visine oko 180 centimetara, sa bradom na licu.

Kamere postavljene u lokalu u kom se zločin dogodio, snimile su zločin.

– Napadač je sa maskom na licu, kačketom na glavi i rukavicama na rukama ušao u toalet. Čim je izašao, krenuo je ka Luki Žižiću i u njega ispalio nekoliko hitaca. Pokušao je da odmah istrči napolje, ali su skočili i praktično ga savladali brat ubijenog i još dvojica prijatelja koji su bili svedoci jezivog ubistva. Strgli su mu masku i kačket, kao i jednu rukavicu – otkriva izvor Kurira.

Prema njegovim rečima, ubici su uspeli da otmu i pištolj kojim su mu zadali nekoliko udaraca, a kamere su mu snimile lice i očekuje se da će on uskoro da bude uhapšen.

– U potpunom haosu, brat ubijenog Žižića, navodno je zgrabio nož i krenuo ka ubici, ali su drugovi skočili i sprečili ga da mu presudi na mestu na kom mu je ubio brata. Taj trenutak opšte pometnje iskoristio je ubica i istrčao do žbunja u kom je sakrio električni trotinet kojim je i pobegao – dodaje naš sagovornik.

Uviđaj u prisustvu zamenika Višeg javng tužioca, trajao je sinoć do kasno u noć.

Inače, prema nezvaničnim informacijama ubijeni Luka Žižić bio je jedan od vođa navijača Crvene zvezde.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare