DIJANA HRKALOVIĆ STIGLA U SPECIJALNI SUD: Trebalo bi da sudu predloži dokaze i svedoke

Dijana Hrkalović, koja je optužena za trgovinu uticajem, stigla je danas u Specijalni sud gde bi trebalo da sudu predloži dokaze i svedoke, za koje smatra da joj idu u korist i da će joj pomoći da se brani od optužnice Tužilaštva za organizovani kriminal.

U optužnici se, podsetimo, navodi da je kočila istrage, sklanjala dokaze i pomagala ljudima iz kriminalnog miljea da ne budu procesuirani. Na prethodnom suđenju ona je negirala krivicu i najavila da će detaljno izneti svoju odbranu.

Hrkalovićka je danas na suđenje došla u crnom odelu i belim patikama, a u ruci je nosila mobilni telefon i nekoliko papira.

Bivša državna sekretarka u MUP-u Srbije, podsetimo, optužena je za dva krivična dela trgovina uticajem u produženom trajanju, zbog čega je tužilaštvo sudu predložilo da je osudi na kaznu od pet godina zatvora.

Optužnicom su obuhvaćeni i nekadašnji načelnik Službe za specijalne istražne metode Dejan Milenković Bagzi, kao i bivši načelnik novosadske policije Milorad Šušnjić. Za Milenkovića tužilac je predložio godinu dana zatvora, a za Šušnjića dve, prenosi Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare