DARKO LAZIĆ JE PRE PRIVOĐENJA ZBOG DIVLJANJA NA AUTO-PUTU Lumpovao bez Barbare na žurki poznatog boksera, sa njom je bio u društvu

Pevač Darko Lazić pre nego što je priveden zbog brze vožnje na auto-putu bio na žurki u jednom prestoničkom restoranu kod boksera Marka Nikolića.

Lazić je, kako prenosi Kurir, sinoć bio na rođendanskoj žurki kod boksera Marka Nikolića. On je na veselje stigao nešto pre ponoći, sam, bez devojke Barbare Bobak. 

Pevač je čak uzeo i mikrofon u ruke i zapevao, a za njegovim stolom bila je i Dušica Grabović koja je nedavno dovođena u vezu sa organizovanom prostitucijom zajedno sa Duškom Banjcem.

Podsetimo, nakon što je saobraćajna policija otkrila niz prekršaja kada ga je presretač zaustavio oko 4 sata na auto-putu u Novom Beogradu pevač je priveden.

Kako je utvrđeno, pevač je automobil marke „golf“ vozio 117 km na sat na mestu gde je maksimalna dozvoljena 80 km na sat. On je podvrtgnut i droga, kao i alko testu, koji su pokazali da je pozitivan na kokain, a izmereno mu je i 0.91 promil alkohola u organizmu, piše Kurir.

Pevač Darko Lazić trenutno je u Policijskoj stanici Novi Beograd gde daje izjavu. Čeka se odluka o pritvoru, koja bi trebalo da bude doneta nakon saslušanja.


UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare