UHAPŠEN MUŠKARAC KOJI JE NAPAO SANDRU AFRIKU

Sandra Afrika napadnuta je u toku današnjeg dana u jednom restoranu u Beogradu, a pevačicu je zatečena ispred policijske stanice, prenosi Blic.

Sandra Afrika je, naime, doživela neprijatnost kada je u jedan restoran u Novom Beogradu upao manijak koji je progoni već duže vreme. On je Prodanovićevoj poručio da će je „zaklati“ ako se ne javi, a danas je došao i pratio pevačicu da bi joj na kraju prišao u lokalu.

Policija je hitno intervenisala i na licu mesta se pojavila sa tri patrole, a večeras je pomenuti muškarac uhapšen.

Ovo je za „Blic“ potvrdio Aleksandar, menadžer pevačice.

– Sandra plače, potresena je. Malopre mi je javila da je čovek uhapšen – kazao je on.

– Sandra je sa policajcem u civilu sedela u restoranu kada je taj muškarac pozvao ponovo. Pripadnik MUP joj je govorio šta da radi i ona je poslušala. Ubrzo je došao u isti restoran i inspektori su ga savladali – priča izvor za „Kurir“.

Sandra je ispred policijske stanice večeras bila bez šminke, prebledela, u opuštenom izdanju, a na njenom licu mogla se videti zabrinutost.

– Tačno je. Upravo se desio incident. Sva sreća pa je bilo ljudi u restoranu inače ko zna kako bi se to završilo. U pitanju je nepoznat čovek koji Sandru proganja godinu dana. Policija je odmah reagovala i trenutno tragaju za tim licem. Mene je taj čovek zvao i poručio da će da je zakolje ako mu se ne javi na telefon. U pitanju je verovatno psihički poremećena osoba koja je njen fan. Policija je blokirala Novi Beograd i verujem da će mu ući u trag gde se sakrio – rekao je menadžer danas.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare