POLICIJA U ULCINJU DIGNUTA NA NOGE Stigla anonimna pretnja da će deca u OŠ Maršal Tito biti pobijena! Pozvani svi na opreznost

Ulcinjska policiju u subotu je podigla na noge anonimna pretnja da se u Osnovnoj školi “Maršal Tito” sprema masakr.

Prema saznanjima “Vijesti”, Europol je obavestio kolege iz Crne Gore da je pretnja objavljena na Internetu.

Prema nezvaničnim informacija, međunarodne bezbednosne službe u subotu nisu imale podatke o identitetu osobe koja je objavila pretnje, a načelnik ulcinjske policije Arben Tagani kazao je da slučaj proveravaju i da sve drže “pod kontrolom”.

S obzirom na to da je bio neradni dan za đake, u školi je u u subotu bilo svega nekoliko zaposlenih koji su napustili zgradu nakon što ih je policija obavestila o pretnji.

Direktorica škole Medina Čoba posredstvom Fejsbuka je obavestila kolege da je Interpol posalo informaciju o tome da neko priprema masakr.

”Da će neko ući sa vatrenim oružjem, napraviti masakr nad decom, itd… Komandiri iz policije Bara i Ulcinja bili su tu do sada, proverili smo sve, patrole kruže…”, napisala je Čoba.

Ona je pozvala na opreznost i da se policiji odmah prijave sva eventualno sumnjiva i nepoznata lica.

Tagani je istakao da nema mesta panici.

”Naravno, poveravamo sve i držimo sve pod kontrolom. Veoma je važno da ljudi ne paniče i da znaju da mi dobro i profesionalno radimo”, kazao je šef policije Tagani “Vijestima”.

Prema nezvaničnim saznanjima, pretnje su stigle sa Google naloga “Adolf Hitler” na jedan blog servis, na kojem se navodno okupljaju neonacisti koji su pozvani da u ulcinjskoj školi izvrše masovna ubistva iz vatrenog oružja, piše Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare