MOĆNA PORUKA PREDSEDNIKA VUČIĆA! Uputio je posebnu čestitku vojnicima naše zemlje!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je ministru odbrane Nebojši Stefanoviću, načelniku Generalštaba Vojske Srbije generalu Milanu Mojsiloviću i svim pripadnicima Vojske Srbije 23. april – Dan Vojske Srbije, piše Republika.

– Profesionalnost, odlučnost i posvećenost radu odlike su koje svakodnevno pokazujete vršenjem vaših redovnih dužnosti. Da ste visoko uvežbani i spremni da u svakom trenutku odgovorite na izazove, rizike i pretnje po bezbednost naše zemlje i njenih građana najbolje se moglo videti na združeno-taktičkim vežbama održanim u toku prethodne godine među kojima je svakako i “Vatreni štit 2022“, gde se u punom sjaju pokazala vatrena moć naših jedinica –naveo je Vučić i dodao kako je naša vojska oduvek, bez obzira na okolnosti, uz pomoć raspoloživih kapaciteta, bila čvrst oslonac državi i ono što joj je davalo snagu upravo su posvećenost, čast i visok moral njenih pripadnika, što su naši najjači aduti kada je najteže.

– Međutim, jako mi je drago što je Vojska Srbije danas mnogostruko jača i može se pohvaliti znatno boljom opremljenošću. Pravite velike korake na putu daljeg napretka, a država je tu da pruži sve od sebe kako bismo zajednički uspeli u najvažnijem zadatku – očuvanju suverenosti, stabilnosti i mira za našu zemlju i sve njene građane – istakao je predsednik Srbije, prenose Novosti. 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare