Advokat Darka Kostića izneo detalje saslušanja: Otkrio i šta je u smotuljku koji je kreator držao u ruci

Modni kreator Darko Kostić danas je saslušan, posle čega mu je sud odredio pritvor do 30 dana zbog sumnje da je zaključao u špajz mladića starog 19 godina i pretio mu da će ga ubiti. Kostićev advokat Dimitrije Ilić izneo je, nakon što je Darko sproveden u pritvor, detalje saslušanja.

– Dobili smo rešenje, žalićemo se, izneo je odbranu opovrgnuo je sve što je navedeno u krivičnoj prijavi, ponudili smo dokaze, video snimke, svedoke. Svi dokazi koji su prijavljeni nisu pronađeni u stanu, obavljen je pretres stana i ništa od onoga što su oni naveli nije nađeno – rekao je Ilić.

On je dodao da se nadaju  da će tužilaštvo da ispita sve ove navode, činjenice i okolnosti koje su date i da će on uskoro biti na slobodi.

– Određen mu je pritvor preventive radi. Mislim da se sud time vodio, kako bi obezbedio dokaz, a to je ispitivanje tog svedoka oštećenog. Nakon tog ispitivanja, njemu će biti ukinut pritvor – rekao je Kostićev advokat.

On je dodao da se Darko bori, te da se više od sat i po vremena branio i sam predložio 15 dokaza.

– Odgovorio je na sva pitanja, na tužilaštvu je sada da odradi svoj deo posla, da pribavi sve te video snimke, materijalne dokaze o kojima je on govorio. On je u ovim oštećen. Iz njegovog stana su odnete skupocene haljine, i mi mislimo da iza toga stoji teška krađa – rekao je on.

Advokat je otkrio i šta je Darko imao u čudnom smotuljku sa sobom, kada je dolazio na saslušanje.

– Imao je pertle, kaiš, ličnu kartu i pasoš. Kada je lice zadržano, lice ne može kod sebe da ima pertle i kaiš kako ne bi došlo do suicida – objasnio je on.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare