UKUPNO 76 GODINA ROBIJE ZA MASAKR U JABUKOVCU Davor osuđen na 36 godina iza rešetaka, njegova ljubavnica dobila VEĆU KAZNU

Maja Bađikić osuđena je na 40, a Davor Pernić na 36 godina robije zbog masakra u Jabukovcu, prenosi Blic.

Oni su optuženi da su ubili Raju Kazimiovića, njegovu majku Dragicu (93), sestre Ljubine Oprikić (76) i sestričine Dragane Jozeljić (53).

Podsetimo, zločin se dogodio početkom avgusta 2019. godine, a tri nedelje kasnije uhapšen je Davor Pernić. Krajem septembra lisice na ruke stavljene su Maji Bađikić, koja je bila u ljubavnoj vezi sa Pernićem.

Optužnica tereti Maju da je hicima iz malokalibarske puške ubila Dragicu Kazimirović (93), a njenog sina Raju overila hicem u glavu, dok se Pernić tereti da je iz „škorpiona“ likvidirao Rajinu sestru Ljubinku Oprikić (76) i njenu ćerku Draganu Jozeljić (53).

Kako se dalje navodi, optuženi su na salašu najpre ugledali staricu Dragicu Kazimirović, koja je cepala drva, dok je njena unuka Dragana čitala knjigu.

– Pernić je od Dragice zatražio novac, a kad je ona rekla da nema, Bađikićeva ju je ubila. Tada je ka njima krenula Dragičina majka Ljubinka, ali je Davor zapucao i usmrtio je. Zatim je ušao u kuću i tokom premetačine pronašao tri novčanice od po 50 evra i svežanj od po 1.000 dinara – piše u optužnici.

– Pernić i Bađikićeva bili su u emotivnoj vezi. Po dogovoru su kobnog dana otišli na salaš Raje Kazimirovića. Pernić je svojim automobilom došao do kuće Maje Bađikić, koja ga je čekala spremna u svojim kolima i neko vreme je vozila za njim. Pernić je posle toga uzeo oružje iz svojih kola i prešao u Majina, kojima su se dovezli do oboda šume. Tu su stavili fantomke na glave i rukavice – stoji u optužnici protiv ljubavnika.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare