UDARNA VEST! KREATOR DARKO KOSTIĆ ZATVORIO MLADIĆA U OSTAVU Vezao ga kanapom, dao nešto belo da popije i pretio da će ga ubiti

Muškarac koji se beogradskoj policiji predstavio kao N.N. pozvao je broj 192 noćas u 2.40 sati i prijavio da je na mobilni telefon dobio poruku od prijatelјa Š. H. (20) koji mu je napisao da ga je poznati modni kreator Darko Kostić (42), zatvorio u ostavu i pretio da će ga “ubiti”!

Sve se to dogodilo, kako tvrdi čovek koji je primio poruku i slučaj prijavio policiji, noćas na opštini Stari grad u samom centru Beograda, u Dobračinoj ulici, prenosi Kurir.

Policijski službenici iz stanice Stari grad odmah su reagovali na poziv i u stanu kreatora pronašli mladog muškarca koji im je rekao da je Kostića upoznao preko aplikacije za LGBT “Grindr”, a zatim došao kod njega u stan.

On je policiji navodno rekao i da mu je kreator dao da konzumira supstancu bele boje, najverovatnije opojna sredstva-drogu, nakon čega mu je kanapom vezao ruke, stavio duksericu preko glave i zatvorio u ostavu.

Mladić je ispričao i kako se spasao – iskoristio je nepažnju kreatora i izašao iz stana.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare