LUPALI SU, LOMILI, RAZVALILI VRATA: Novi detalji hapšenja Darka Kostića, spomenuta i MAJKA


Poznati kreator Darko Kostić (42) ponovo je uhapšen kada je Š. H. (19), poznat pod umetničkim nadimkom Emis Emil prijavio da ga modni kreator drži kao taoca u stanu u centru Beograda, piše Republika.

Policija je odmah reagovala na poziv i u stanu kreatora pronašli mladog muškarca koji im je rekao da je Kostića upoznao preko aplikacije za LGBT “Grindr”, a zatim došao kod njega u stan.

On je policiji navodno rekao i da mu je kreator dao da konzumira supstancu bele boje, najverovatnije opojna sredstva-drogu, nakon čega mu je kanapom vezao ruke, stavio duksericu preko glave i zatvorio u ostavu.

Kako Blic prenosi od komšija modnog kreatora, majka uhapšenog Darka Kostića je u stanu u kom trenutno živi. Oni su otkrili i jezive detalje drame koja se odigravala sinoć u njihovoj zgradi.

– U 2:25 lupali su, lomili su, prvo je dečko neki lupao na vrata, pa je došao sa policijom. Rekao je da ga je terao da šmrče. Kasnije je neko ponovo razvalio vrata. Nije prvi put da se takva buka čula iz stana, stalno dovlači ljude i ovo nas ne iznenađuje – navode komšije, prenosi Blic.

Podsetimo, policiju je pozvao prijatelj oštećenog Š. H. kojeg je ovaj pozvao iz ostave u koju je bio zaključan. Pripadnici MUP su u stanu zatekli Kostića i priveli, a Š. H. je odvezen na odeljenje toksikologije na VMA.

Š. H. je iskoristio nepažnju kreatora i izašao iz stana u kojem je navodno napadnut. Policija ga je zatekla na ulici noćas oko 3 sata.

Darko Kostić je prošle godine u junu mesecu osuđen na godinu dana kućnog zatvora sa elektronskim nadzorom, odnosno, nanogicom.

Kako se navodi, Kostić će sutra biti saslušan kod tužioca.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare