Crno-beli TROJKOM ispratili Brđane i vratili se u šampionsku trku!

Fudbaleri Partizana u drugom kolu plej-ofa šampionata Srbije na stadionu u Humskoj ulici savladali Čukarički rezultatom 3:1.

Fudbaleri Partizana savladali su u drugom kolu plej-ofa Superlige Srbije Čukarički sa 3:1 (1:0). Strelci za Partizan su bili Natho iz penala, Vujačić i Rikardo Gomeš, kome je to bio 23. prvenstveni gol, a mladi Stefan Kovač je postigao počasni pogodak za goste.

Prvobitni termin odigravanja utakmice je bio u 18.30, ali je pomeren za 25 minuta ranije, kako bi navijači crno-belih imali dovoljno vremena da bodre košarkaše Partizana, koji igraju istog dana od 20,30 časova u “Areni” meč osmine finala Evrokupa protiv Burse. Želja domaćina je i da na stadionu Partizana bude što više navijača, jer će podrška sa troibina biti preko potrebna.

Ova dva tima su nedavno igrala na Banovom brdu meč 30. kola, poslednjeg u regularnom delu šampionata, u kojem nije bilo ni pobednika niti golova.

Crno-beli šest kola pre kraja Superlige zauzimaju drugo mesto, sa 80 bodova, dok je Čukarički na trećem mestu, sa 54 boda, piše Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare