KRAJ TALAČKE KRIZE U NOVOM PAZARU! Otac koji je upucao sina i zaključao se u kuću IZVRŠIO SAMOUBISTVO !

Novopazarac E.A.(69) izvršio je samoubistvo, potvrđeno je za indeksonline.rs iz PU Novi Pazar, prenosi Kurir.

E.A. je ispalio rafal hitaca u sebe iz automatskog oružja. Njegovo beživotno telo pronašli su pripsnici Žandarmerije, koji su oko 21 čas došli ispred porodične kuće E.A. u ulici Vuka Karadžića.

Podsećamo, danas oko 17 časova, nakon porodične svađe, E.A. je ispalio na desetine hitaca iz vatrenog oružja u pravcu članova svoje porodice, nakon čega se zabarikadirao u jednoj sobi.

Na desetine hitaca ispaljeno je u porodičnoj kući u Ulici Vuka Karadžića u Novom Pazaru, a kako se sumnja otac je ranio sina, a potom se zabarikadirao u kući.

Novopazaraka policija pokušala je da uđe u kuću u kojoj se zabarikadirao muškarac. Jedan član porodice pokušao je da uđe sa policijom u kuću i pregovara sa muškarcem koji je naoružan, ali do dogovora nije došlo.

Ispred ove kuće u ulici Vuka Karadžića nalazio se veliki broj policije, ekipe hitne i vatrogasne službe. U jednom trenutku, ispred kuće je došlo do tuče nekoliko muškaraca, pa je policija morala da interveniše i privede aktere tuče.

I ranije osuđivan zbog nasilja u porodici

Inače, E.A. je već nekoliko godina u lošim odnosima sa članovima porodice, a već je ranije osuđivan zbog nasilja nad njima. Zbog toga mu je sud i određivao zabranu prilaska sinovima.

On se i u aprilu 2018. godine zabarikadirao u porodičnoj kući, nakon što je pokušao da puca u sinove, ali mu se pištolj zaglavio što su oni iskoristili i pobegli napolje.

Kada je došla policija, zatvorio se u kući 12 sati, preteći da će se razneti bombom. Ipak, predao se posle višečasovnih pregovora.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare