Tamara Đurić progovorila o VELJI NEVOLJI! Starleta PRIZNALA sve o ROMANSI sa vođom navijača: Ja sam bila KOLATERALNA šteta!

Tamara Đurić priznala je sve o druženju sa Veljom Nevoljom!

U “Novom Vikend Jutru“ pred milionskim auditorijumom televizije Pink, najuticajnija voditeljka Jovana Jeremić ugostila je Tamaru Đurić koja je tužila estetskog hirurga jer joj je uzeo 10.000 evra i upropastio nos.

Danima se spekuliše o njenom razvodu sa ocem njenog deteta, Nikolom Kačarevićem, a sada je uživo pred milionima gledalaca otkrila istinu:

 Juče sam pritisla pogrešno dugme. Bilo je nekih nesuglasica, ali to je bilo davno. Mi smo u jednom lepom braku – zaključila je Tamara Đurić, prenela je Republika.

Mnogi su je povezivali i sa klanom Velje Nevolje, a Tamara je sada otkrila šta stoji iza tih naslova i zbog čega su je stavljali u isti koš sa narko bosom.

 Bila je tema da ja dugujem Velji Nevolji određenu svotu novca. Ja njega u životu nisam upoznala. Ali sam se ranije zabavljala sa vođom navijača, ne kriminalcem, nego simpatizerom Partizana. Oni su se međusobno posvađali pa sam ja bila kolateralna šteta. Sigurno nisam došla kod Velje Nevolje da kupim drogu. Vidi se ko se drogira, imaju tikove, ne razmišljaju, sporo razmišljaju i imaju takav izraz lica. Misli im ne prate “fabulu radnje“ (smeh) – zaključila je Tamara.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare