OVA ŽENA JE PRIJAVILA SILOVANJE: Đusova sestra tvrdi da je zlostavljana! Napadač joj ukrao medaljon Device Marije!

Viola S. (41), sestra repera Ivana Ivanovića Đusa, prijavila je policiji da je silovana, kao i da joj je ukraden zlatni lanac s medaljonom i oko 150 evra!

Kako nezvanično saznajemo, Viola S. prijavila je da se događaj desio tokom prošlog vikenda, ali se ona u policijskoj stanici pojavila tek u sredu.

Kobna vožnja

– Đusova sestra je ispričala da je te večeri bila u provodu s prijateljima, od kojih jedan ima 81 godinu, a drugi 60 i navodno je muzičar. Oni su u kafani u centru grada večerali i popili veću količinu pića, pa su posle dva sata krenuli dalje u provod s društvom muzičara – priča izvor Kurira i nastavlja:

– U drugom lokalu su još pili, a onda je Viola S., koja je bila vidno pijana, pokušala da traži taksi da bi se vratila kući. Navodno, jedan od muzičarovih prijatelja rekao joj je da on ima prevoz i da će je odvesti kući.

Ona je u policijskoj stanici ispričala da se ne seća puta, već da se ujutru probudila potpuno naga u nekoj kući.

– Nekoliko dana posle vikenda primetila je da joj nedostaje medaljon s likom Device Marije, oko 150 evra, a u telefonu je navodno pronašla snimak na kom se vidi kako ima seks s nepoznatim muškarcem. Snimak navodno traje tri sata, a na njemu se vidi i da žena odbija muškarca i protivi se seksualnom odnosu – navodi sagovornik iz istrage:

– Reperova sestra posle tog otkrića javila se muzičaru, koji joj je dao broj telefona prijatelja, ali je ovaj navodno odbijao da se javi na njene pozive. Posle toga se obratila policiji.

Nema povrede

Izvor Kurira navodi da je Viola S. poslata na lekarski pregled: – Njoj na pregledu nisu konstatovane nikakve povrede, ali će policija nastaviti istragu o ovom slučaju.

Viola S. pre dve godine, podsetimo, prijavila je svog brata Ivana Ivanovića Đusa za nasilje u porodici. Naime, ona je prijavila da ju je on posle svađe na Novom Beogradu udarao. Ivanović je ispitan u policijskoj stanici, a njoj su konstatovane povrede.

– Ona je tom prilikom ispričala da su bili na ručku u jednom restoranu brze hrane, a da su se posle toga posvađali i on ju je izudarao – podseća izvor.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare