CECA NIJE UPOZNALA ZETA, a ovo je RAZLOG

Pevačica Anastasija Ražnatović (23) u vezi je sa fudbalerom Sevilje, Nemanjom Gudeljom (30), a njegova porodica u startu je podržala romansu sa naslednicom pevačice Svetlane Cece Ražnatović, pa su pojedini njegovi najbliži već upoznali Anastasiju.

S druge strane, Ceca Ražnatović (48) nije upoznala Nemanju Gudelja, piše Blic.

– Ceca dosad nije imala prilike da upozna Gudelju. Nemanja je bio dva puta u Srbiji zbog Anastasije u prethodnih nekoliko nedelja, ali njenu majku nije upoznao. Kako su razdvojeni zbog njegovog angažmana u Sevilji, žele da svaki sat zajedničkog vremena iskoriste da budu sami – navodi izvor Blica blizak paru. 

– Anastasija i Nemanja se odlično slažu, uživaju u vezi i za sad im je baš sve potaman. Iako im je veza na početku, imaju brojne planove za naredni period. U planu je i zajedničko putovanje, a ona se sa njegovom sestrom Vanjom non-stop čuje – dodaje dobro obavešteni izvor Blica.

Anastasija je, inače, pre nekoliko dana otputovala kod svog dragog. Ljubavna priča ovog mladog para započela je preko prijatelja, a posle nekoliko zajedničkih izlazaka oni su otpočeli ljubavnu vezu.

Cecina ćerka je, podsetimo, prošle nedelje pričala kako je spremna za novu ljubav nakon raskida sa Đorđem Kuljićem.

– Zaista mislim da nisam ostala nedorečena, jer sve u vezi sa tom pričom sam rekla kako jeste, iako se očekuje da je mnogo bombastičnija i dramatičnija. Nije bilo patnje. Odrasli smo ljudi, civilizovano smo se razišli i nastavili dalje, svako svojim putem – istakla je Anastasija i dodala da je Đorđe nije razočarao i povredio:

– Ne, nikada. On je divna osoba i stvarno mu od srca želim predivan život i budućnost. Uvek sam otvorena za ljubav i za lepa osećanja. Za mene je ljubav nešto najlepše na svetu – istakla je Anastasija tad za „Stori“.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare