ŠOK! URAGANKA ČEKA BEBU SA POLITIČAREM: Ivana Nikolić trudna sa Bajecom?

Uraganka Ivana Nikolić smuvala je bivšeg dečka pevačice Edite Aradinović hirurga i političara Andreja Bajeca, s kojim, prema našim saznanjima, sada čeka bebu! 

Nikolićeva ne želi da se sazna da je u drugom stanju, pa sve planira da krije dok se ne primete promene. Otkako su se Andrej i Ivana upoznali u skladnoj su vezi, ali ona maksimalno poštuje njegovu odluku da se zbog romanse s njom ne provlači u medijima. Andrej je slično postupao i kada je bio u vezi s Editom. Razlog za to jeste to što je Bajec još bio u zvaničnom braku s suprugom, s kojom ima i sina, iako nisu živeli zajedno.

– Ivana i Andrej se ne odvajaju i vidi se da ljubav cveta. Njoj je super s njim, on je drži kao malo vode na dlanu, a pročulo se da je u drugom stanju, međutim, još nije ništa potvrdila drugaricama iako su one prve sumnjale. Po njenom osmehu su shvatile da je sve najverovatnije tačno, ali je normalno da se u tom stadijumu trudnoće stvari ne govore čak ni najbližima. Nedavno su viđeni zajedno u izbornoj noći, bili su prisniji nego ikad, a Ivana se sve vreme trudila da se sakrije od paparaca i pripadnika sedme sile – otkriva izvor Republike blizak pevačici.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare