UDARNA VEST! SAŠA ILIĆ VIŠE NIJE TRENER ČUKARIČKOG!

Fudbalski klub Čukarički odlučio se na radikalnu meru posle utakmice protiv Partizana. Saša Ilić više nije trener ekipe sa Banovog Brda, prenosi Kurir.

Čukarički je utakmicu protiv gradskog rivala završio rezultatom 0:0, tako je ostavio crno-bele bez dva važna boda u šampionskoj tituli, a nakon meča puno se pričalo o sudijama i odluci iz 11. minuta.

– Partizan je danas bio mnogo bolji od Čukaričkog, naročito u prvom poluvremenu, imali smo sreće da smo otišli na pauzu sa 0:0. U drugom smo imali malu reakciju, ali Partizan na kraju nezasluženo nije pobedio. Danas smo bili ispod svog nivoa, Partizan je diktirao utakmicu i zaslužio je da pobedi, mi smo bili ispod svakog nivoa. Ja retko kada komentarišem suđenje, ali činjenica je da je Bojan Kovačević napravio faul koji je trebalo da se sankcioniše crvenim kartonom – rekao je Saša Ilić na konferenciji za novinare posle utakmice na Banovom Brdu.

Podsetimo, Novak Simović je u 11. minutu odlučio da pokaže žuti karton Bojanu Kovačeviću iako je napravio prekršaj kao poslednji igrač odbrane, u trenutku kada je Rikardo Gomeš „jurio“ prema golu Mićovića.

Reakcija iz VAR sobe je izostala, pa Simović nije dobio priliku da promeni odluku i Kovačeviću ipak pokaže crveni karton.

Saša Ilić je jutro nakon utakmice pozvan na razgovor od strane čelnika kluba, a nakon istog odlučeno je da više neće voditi Čukarički.

Čukarički je potvrdio da su klub i Ilić raskinuli saradnju.

– Fudbalski klub Čukarički sporazumno je okončao saradnju sa Sašom Ilićem. U ponedeljak posle sastanka sada već bivšeg šefa struke sa Upravom kluba doneta je odluka o sporazumnom raskidu ugovora.

Klub je zahvalan Iliću na sjajnim rezultatima i trećem mestu osvojenom pred plej-of, Čukarički u nastavku karijere Saši želi mnogo sreće. Klub će u narednom periodu imenovati novog šefa struke, o čemu će blagovremeno obavestiti javnost – navedeno je na sajtu Čukaričkog.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare