Supruga Rasimu saopštila da je Branko Gogić poginuo EVO KAKO JE LJAJIĆ TO PODNEO

Rasim Ljajić je saznao tragičnu istinu da je njegov prijatelj i bliski stranački saradnik Branko Gogić poginuo juče u saobraćajnoj nesreći u kojoj je i sam Ljajić zadobio teške povrede, prenosi Kurir.

– Supuga je jutros posetila Rasima u Kliničkom centru u Nišu i saopštila mu je najgoru vest da je Branko, koji je imao nepunih 45 godina, poginuo juče na licu mesta. Rasim je i sam slutio da je Branko nastradao, stalno je pitao za njega, ali su mu iznova i iznova odgovarali da ne znaju šta je s njim jer je druga ekipa Hitne pomoći prevezla Branka s mesta nesreće, koja se dogodila nedaleko od Ražnja. Svi su bili svesni da mu ne mogu više lagati, ali i da je, i mimo povreda koje je zadobio, jak da može podneti najgoru vest, pa su odlučili da mu to supruga saopšti, kao najbliža. Ostavljena je sama s njim u sobi da bi mu rekla da je Branko mrtav. Teško je to podneo, kako je supruga prenela medicinskom osoblju, ali se i nekako sabrao i pred lekarima i sestrama izgleda potpuno staloženo, uopšte ne govori o tome – kaže izvor Kurira.

Inače, Ljajić nema, kako saznajemo, nikakve posebne zahteve, ništa ne traži ni od hrane, ni od stvari.

– Potpuno se ponaša kao i svaki drugi pacijent, nema nikakve posebne zahteve – kaže naš izvor.

Ljajić je, inače, polomio nekoliko rebara, ima hematome po glavi, i povrede grudnog koša, ali je svestan, stabilan i nije životno ugrožen. Kontrolni skener mu je rađen jutros i pokazao je da nema nikakvih novih problema, niti ima unutrašnjih krvarenja, niti problema s hematomima, a što je moguće kod poacijenasta koji imaju povrede kao on.

Podsetimo, Ljajić je bio na mestu suvozača i bio je pored auta, kada je stigla Hitna pomoć, a Gogić je bio na mestu vozača. Ljajić je odmah doktorku iz Hitne pomoći pitao da li je Branko živ, a ona ne želeći da mu saopšti najcrnju vest, jer odmah se videlo da je Gogić poginuo na licu mesta, rekla mu je da ne zna i da je druga ekipa preuzela vozača automobila. Vatrogasci sumorali da seku auto da bi izvukli njegovo telo.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare