Soraja Vučelić OSUĐENA u Crnog Gori zbog KRIVIČNOG dela!

Starleta Soraja Vučelić je osuđena u Crnoj Gori nakon što je počinila krivično delo.

Starleta Soraja Vučelić je sa prijateljicom Majom M. iz Podgorice osuđena i kažnjena zbog izvršenog krivičnog dela, nepostupanja po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti, prenosi Republika.

Žabljački Osnovni sud je doneo ovu presudu, a sudija bjelopoljskog Višeg suda Ivan Adamović je ovo potvrdio.

– Vučelić i Maja M. iz Podgorice sada su i pravosnažno osuđene i kažnjene sa po 600 eura zbog krivičnog dela nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti. Inače, službenici Odeljenja bezbednosti Žabljak su 3. maja 2020. godine priveli Saru Masoni (Soraja Vučelić) iz Bara i Maju M. iz Podgorice zbog postojanja osnovane sumnje da su počinile navedeno krivično delo– piše Dan.

 Postupajući po operativnim informacijama policija je izvršila kontrolu jedne vikendice u naselju Borje u kojoj su zatečene dve ženske osobe, S.M. i M.M. a koje nisu posjedovale potvrde o izuzetku od zabrane međugradskog saobraćaja – rekli su iz Uprave policije.

Njih dve su osim kršenja mere zabrane prekrile i zabranu okupljanja u objektima pa su tako lišene slobode.

 One su 27.4.2020. godine suprotno naredbama, kojima je bio zabranjen putnički međugradski saobraćaj, putničkim motornim vozilom „reno megan“, vlasništvo drugookrivljene, doputovale iz Podgorice na Žabljak. Tu su boravile sve do 3.5.2020. godine, što je suprotno određenim naredbama za preduzimanje privremenih mera za sprečavanje unošenja u zemlju, suzbijanje i sprečavanje prenošenja virusa korona – navodi se u optužnici, prenosi Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare