OTEO KLJUČ DRUGU, PA PLJAČKAO NJEGOVE KOMŠIJE I STANODAVCE: Dvojica Srba dolijala u Nemačkoj, jedan pokušao da DROGIRA žrtve

Dvojica državljana Srbije uhapšena su u Ludvigzburgu u Nemačkoj zbog sumnje da su pokušali da pokradu stariju ženu i jednu porodicu ojadili za više hiljada evra, prenosi Kurir.

Kako prenosi portal LKZ.de, slučajeve su policiji prijavili stanari zgrade u kojoj je jedan mladić živeo, a dogodili su se u dva dana.

– Muškarac naoružan nožem pozvonio je na stana žene, tražio joj novac i pokušao da je prisili da uzme nekakav žuti prah. Na kraju, posle borbe, zaključao ju je u kupatilo i pobegao iz stana s plenom – prenosi portal.

Samo dan kasnije, iz istog stambenog kompleksa, stigla je prijava za krađu.

– Bračni par prijavio je da im je iz stana nestalo više hiljada evra, a da sumnjaju da je za sve odgovoran mladić (22) kome su privremeno dali smeštaj. Kako su pojasnili, on je imao ključ od stana, ali im je javio da je izgubljen.

Policija je veoma brzo utvrdila šta se zapravo dogodilo.

– Mladić (29) uz pretnju nožem primorao je svog sunarodnika (22) da mu preda ključ, nakon što je tokom druženja ispričao da živi u kompleksu i da tu stanuje i jedna starija žena. Ispostavilo se da je stariji momak upao u oba stana – prenosi portal.

Obojica su uhapšeni i određen im je pritvor.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare