Očevici saobraćajne nesreće kod Obrenovca, uznemireni: „Žene su bile krvave, vozač pijan kao sveća“

Juče se u Obrenovcu nešto posle 18 sati dogodila se teška saobraćajna nesreća. Vozač automobila marke BMW udario je dve žene na trotoaru, od kojih je jedna podlegla povredama, prenosi Telegraf.

Dragica Popović bila je očevidac događaja koji je uznemirio sve u naselju Stočnjak i Potića voće.

– Išla sam po dete u školu. Vraćali smo se i ovde na samom trotoaru žena sa biciklom i još jedna je stajala, njih dve su razgovarale. Ja i mali smo stajali ovde kod ograde. On je odande išao brzo, verovatno zna da ima ležeći policajac tu kod obdaništa i da je hteo malo da ukoči, međutim, on se tako zavrteo, i udario prvo u žene direktno, pa u hidrant ispred nas. Ja sam povukla dete nazad, pali smo oboje. Voda je počela da šiklja i on se tu i zaustavio.

Jednu sam videla da je malo pomerala ruke, a onu drugu nisam videla da mrda uopšte – kazala je odgovarajući na pitanje RTV Mag o stanju povređenih žena: – Krvave su obe. Ona prva što je bila sa biciklom, u nju je direktno udareno. Tako je pokupio i onu drugu.

– Ne mogu da se smirim. Pala sam dole, on me podigao. Sreća da nismo krenuli napred još 2 minuta, oboje bi nas pokosio – kaže Dragica, očevidac nesreće.

Šta se desilo i u blizini vrtića „Veseljko“ video je i Živko Milutinović.

– Prva žena je u teškom stanju. Drugu su ostavili i sad su je odvezli ponovo. Ona je kao bolja.

– A vozač automobila? – pita novinarka lokalnog medija.

– Pijan kao sveća – odgovara očevidac.

Na licu mesta intervenisali su i vatrogasci. Ulica je bila zatvorena za saobraćaj u vreme trajanja uviđaja.

MUP: 59-godipšnja žena podlegla povredama

Prema poslednjim informacijama, jedna od dve žene podlegla je povredama. Reč je o 59-godišnjoj ženi. Druga, njena vršnjakinja, zadobila je teške telesne povrede i zadržana je na lečenju u Vojnomedicinskoj akademiji.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare