NA MOBILNOM ČOVEK OD SEBE MOŽE DA NAPRAVI ZEKU I MEDU Šok odbrana nadrilekarke! Olgica dobacivala, rekla i da nema od čega da živi

Nadrilekarka Olgica Markanović, kojoj je danas počelo suđenje pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu, na samom početku ročišta negirala je navode optužnice da je u salonu u Beogradu nad pacijentkinjama vršila intervencije i nanela im teške telesne povrede.

Ona se, podsetimo, sumnjiči da je koristila aparat plazma pen, vršila korekcije kapaka i nosa i nanela in povrede i teške opekotine lica.

Olgica Markanović, na početku suđenja je iznoseći lične podatke navela da je trenutno bez primanja i da je izdržava sestra, te da ima sina od 5 godina i da je po zanimanju diplomirani inženjer ekologije, navodeći da je završila Prirodno matematički fakultet.

Odbrana Olgice i njene saradnice, predložila je da tokom suđenja budu saslušani svi ostali i da se kao dokaz ne koriste fotografije unakaženih lica osoba jer kako tvrde, u programima na mobilnim telefonima čovek od sebe „može da napravi i zeku i medu“, prenosi Kurir.

Inače, sudija je upozorio branioce da povedu računa o načinu na koji govore o oštećnima, pošto ih je advokat Zoran Jakovljević nazvao „kvazioštećenima“.

– Molim vas da ne vređate oštećene – reagovao je zamenik tužioca, koji je u svom uvodnom izlaganju najavio proširenje optužnice, pošto su se u međuvremenu javile i nove žrtve.

Detaljnu odbranu, Olgica Markanovćc bi trebalo da iznese na sledećem suđenju, zakazanom za 13. maj. Ona danas nije iznela odbranu, ali je povremeno s optuženičke klupe negativno komentarisala ostećene i lekare koji su posle tretmana u njenom salonu, konstatovali povrede kod oštećenih. Odbrana je danas ponovo zatražila da joj bude ukinut kućni pritvor, ali je sudija taj predlog odbio.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare