UNUK ERE OJDANIĆA UHAPŠEN ZBOG PROSTITUCIJE! Istina je, pred tužilaštvom je! Nisam znao da je MAKRO

Folker Era Ojdanić oglasio se nakon priče da je navodno njegov unuk Nikola Anđelić pao zbog prostitucije.

  • Moram da stanem, kako ste čuli da je to moj unuk? Dečko je dobar, evo morao sam da stanem da me ne udari auto. Verujte mi, on je bez ijedne krivične prijave. Dečko za primer. Završio je DIF, fakultet, radi kao trener. Bavi se fitnesom. On je prvo dete moje ćerke. Moj prvi unuk. Kuku. Da je ovaj srednji Uroš pa da se ne iznenadim, ali ovaj nikad mrava nije zgazio – zaprepašćeno priča Era.
  • On je meni rekao pre mesec dana: „Deda upoznao sam se sa Kajom koja je bila sa tobom u rijalitiju Veliki brat. Kaja je Užičanka moja. Ona me upoznala sa njenim menadžerom da je dobar momak i ako treba dedi neka tezga da mogu da računam na njega. Ja sam se zahvalio i rekao da nikad nisam imao menadžera. Rekao mi je da ga strašno cene i voli njegovo društvo. To je bilo sve što sam saznao – priča Era.

Ojdanić tvrdi da nije imao saznanje da njegov unuk živi sa Banjcem u stanu.

  • Ne, ne, moj unuk živi na Petlovom brdu, možda je otišao kod Banjca ovako u stan u goste, ali moj unuk živi sa bratom. To je nasledio od pokojnog oca. Kako sam ja čuo, ćerka što mi je rekla da je Nikola rekao da ga je Banjac pozvao u stan valjda što se druže i da je došla policija i da ih je pokupila – priča Era.

Folker od šoka jedva govori.

  • Jao, ovo mi je teško palo. Ostao sam bez komentara. Nije da am u šoku ne znam da izađem iz kola. On je u familiji Anđelić kao najbolje dete familije, tako se tretira. Sve je na vreme završio. Nije sklon narkoticima, to mogu ruku da dam, a ovo šta se desilo ne znam. Danas treba da izađu pred sudiju koliko znam. Dokazaće da nema veze sa tim da je makro, ja verujem da nema veze. A ako je kriv, neka odgovara. Brat je angažovao advokata. Nije da je lep, pametan, nego ne mogu da vam opišem – priča on.

Pevač kaže da mu je ćerka na lekovima:

  • Milena moja, majka mu se operisala se pre dvadeset dana,izvadila žuč, sečena na tri mesta, eno je celu noć je pila tablete za smirenje. Sad mi više žao nje nego njega. Ćerka da mi umre, nisu joj rane ni zarasle. Sačuvaj Bože. Da li je ovo moguće. Ja sam uvek njima govorio da vode računa sa kime sa druže – zaključuje on.
  • Podsetimo, osim Jelene J, za posredovanje u prostituciji uhapšeni su i Dušan Banjac, menadžer pevačice Kaje Ostojić, kao i fitnes trener Nikola Anđelić. U akciji policije privedena je i rijaliti zvezda i Plejboj zečica Martina Rajić, ali ona neće biti privedena u Treće osnovno tužilaštvo na saslušanje, već će odgovarati prekršajno i biće saslušana kao svedok.
  • Radi se na identifikaciji klijenata kao i svih devojaka. Među njima, prema prvim informacijama, ima još poznatih kako prostitutki tako i mušterija koji su ih plaćali, prenosi Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare