Ovo je RAZLOG TUČE RAĐENA I NJEGOVE DEVOJKE?! Milica našla tajne poruke

Nikola Rađen i njegova devojka Milica Ristić posvađali su se na krv i nož zbog njene sumnje da je on vara s nepoznatom ženom. Naime, Milica je oko pet časova u petak ujutro zatražila pomoć na pumpi. Radnica je pozvala policiju. Ristićeva je Rađena optužila za nasilje, a nakon razgovora u stanici policije otišla je u Urgentni centar, gde su joj lekari pružili medicinsku pomoć.

Vaterpolisti je pevačica pronašla poruke s javnosti nepoznatom devojkom, zbog čega je i izbio kurcšlus. Naime, ona je u noći između četvrtka i petka imala tezgu s Ljubom Perućicom, a kada se vratila kući s posla, đavo joj nije dao mira, uzela je telefon od sportiste, koji je uveliko spavao.

Milica je tada kako prenosi Kurir, prema rečima njene bliske prijateljice, uzela mobilni telefon i imala je šta da vidi.

– Ona je poslednjih nekoliko nedelja sumnjala da se sportista dopisuje s jednom devojkom. Tenzija zbog toga između njih traje već neko vreme. Žena oseti kad je muškarac neveran i ispostavilo se da je bila u pravu. Izgubila je razum kad je ušla u poruke. Besna i razočarana, odmah ga je probudila, nakon čega je počela žustra rasprava. On je pokušao da opravda prepiske, a ona je tražila priznanje da je neveran. Nastao je haos, sve ostalo ste već objavili – kaže Ristićkina drugarica.

Kako prenosi Kurir, Milica nije imala prelome kostiju, povrede mozga, niti je bilo potrebno hirurški intervenisati. To prilikom joj je rađen i skener glave, koji je pokazao da nema povrede na mozgu i da joj nisu polomljene kosti lobanje. I Nikola se zbog ovog incidenta javio organima reda, a tokom jučerašnjeg dana su medijima dostavili zajedničko saopštenje.

– Želeli bismo da se povodom događaja od dana 1. 4. 2022. godine obratimo predstavnicima svih medija sledećim zajedničkim saopštenjem. Pre svega, krivo nam je što je u javnosti predmetni događaj okarakterisan kao sukob, što se dalje negativno odrazilo na naš život i život naših porodica, posebno moje dve ćerke. Ovim nam je naneta nemerljiva i nenadoknadiva šteta. Razmirica je bilo, ali do sukoba nije došlo, i to želimo ovim putem da naglasimo. Mi naš zajednički život nastavljamo, kao i sve planove koje ćemo u budućnosti ostvariti. Povodom ovog događaja nećemo se više oglašavati i samo molimo predstavnike svih vrsta medija da poštuju našu privatnost i privatnost naših porodica – poručili su.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare