MADAM JELENI ODREĐEN PRITVOR Osumnjičena da je podvodila devojke za 5.000 evra, za nju radila i Plejboj zečica!

Nakon saslušanja Jelene J. (35), osumnjičena za posredovanje u prostituciji, na predlog Trećeg javnog tužilaštva joj je određen pritvor od 30 dana.

– Treće osnovno javno tužilastvo u Beogradu je nakon saslušanja J. J. (35), osumnjičene za izvršenja krivičnog dela posredovanje u prostituciji iz člana 184 stav 1 Krivičnog zakonika, predložilo određivanje pritvora u trajanju od 30 dana, što je rešenjem Suda i određeno – navedeno je u Tužilaštvu, prenosi Blic.

Njoj se na teret stavlja da je pronalazila mušterije i ugovarala njihove sastanke i viđanja sa devojkama koje su se bavile elitnom prostitucijom. Među devojkama koje su za nju radile, prema nezvaničnim informacijama, bila je i rijaliti učesnica i Plejboj zečica Martina Rajić.

– Jelena J, koja je bila zadužena da nalazi klijente i kontaktira sa njima, a potom im šalje devojke, za sebe je zadržavala 40 procenata zarade, a 60 procenata je išlo devojkama – rekao je izvor.

Cene za usluge koje su devojke pružale kretale su se od 1.000 do 5.000 evra.

Osim Jelene J. za posredovanje u prostituciji uhapšeni su i Dušan Banjac, menadžer pevačice Kaje Ostojić, kao i fitnes trener Nikola Anđelić. U akciji policije privedena je i rijaliti zvezda i Plejboj zečica Martina Rajić, ali ona neće biti privedena u Treće osnovno tužilaštvo na saslušanje, već će odgovarati prekršajno i biće saslušana kao svedok.

UDARNA BEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare