POLICIJA TRAGA ZA RAĐENOM: Jutros pretukao devojku pa nestao bez traga

Vaterolo reprezentativac Nikola Rađen nije pronađen u stanu u kom živi sa devojkom.

Nikola Rađen u ranim jutarnjim časovima nasrnuo je na devojku Milicu Ristić, a kako saznaje Informer, odtada mu se gubi svaki trag:

– Jutros u 04.45 časova na benzinskoj pumpi u usla je Milica Ristic uplakana i radnici ispričala da ju je u stanu pretukao decko. Kada ju je radnica upitala ko ti je dečko, sto te je tukao, rekla je samo Rađen vaterpolista, pozovite policiju. Kad je došla patrola ona im je ispričala da ju je u stanu nakon svađe, Rađen udario nekoliko puta u glavu i telo… Imala je vidne povrede i masnice ispod levog oka i otekline na tom delu lica, crvenilo, rasekotinu donje usne… Patrola je otišla na tu adresu, ali vaterpoliste nije bilo. Milica otisla u Urgentni centar gde su joj konstatovane povrede, ali ne želi da podnese prijavu – kazao je izvor sa mesta događaja.

Milica R. (30) prijavila je svog emotivnog partnera Nikolu Rađena zbog nasilja u porodici, saznaje Telegraf. Devojka M.R. za sada ne želi da podnese prijavu za navedeni događaj, prenosi Telegraf.

Podsetimo, Milica i Nikola u vezi su nekoliko godina, a on je jednom prilikom za Informer izjavio da planiraju venčanje:

– Na privatnom planu kod mene je sve super, ne žalim se. Ima vremena za svadbu sa Milicom. Živimo zajedno, polako, nigde ne žurimo – kaže Nikola za Informer.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare