NAJDUBLJE ME JE POTRESLA STRAŠNA VEST! SRBIJA IH NEĆE ZABORAVITI: Predsednik Vučić izrazio saučešće porodicama stradalih rudara

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je telegram saučešća porodicama rudara stradalih u nesreći u rudniku uglja „Soko“.

„Najdublje me je potresla strašna vest o tragičnoj smrti naših rudara u rudniku „Soko“.

Njihova časna profesija, jedna od najtežih na svetu, oduvek je zahtevala ljude posebnog kova: hrabre, uporne, čvrste i nepokolebljive. Upravo su njihov svakodnevni trud i samopregorni rad oduvek predstavljali samu srž i okosnicu celokupnog razvoja naše zemlje i zato Srbija danas posebno žali zbog gubitka njihovih života, jer nema reči utehe u ovakvoj tragediji.

Niko ne može dovoljno da im se oduži za sve preteške dane i noći u kojima su radili za dobrobit svih nas, ali ćemo uraditi sve kako bismo u ovim najtežim trenucima pružili svu potrebnu pomoć njihovim najbližima i povređenim kolegama, kojima želim brz oporavak.

Izražavam najdublje saučešće porodicama, prijateljima i sugrađanima naših nastradalih rudara. Neka počivaju u miru, Srbija ih neće i ne sme zaboraviti“, naveo je predsednik.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare