VILA SMITA TEK ČEKA KAZNA: Akademija priznala GREŠKU i najavila SANKCIJE za glumca, a zna se i KAD se odlučuje o njegovoj SUDBINI

Vil Smit je zamoljen da napusti ceremoniju dodele Oskara nakon što je udario Krisa Roka, ali je odbio, navodi Akademija u svom saopštenju.

Dodali su da su pokrenuli disciplinski postupak protiv Smita.

U svom saopštenju Akademija je rekla:

„Gospodin Smit je zamoljen da napusti ceremoniju i odbio je, ali takođe priznajemo da smo mogli drugačije da rešimo situaciju.“

Takođe su objavili da su pokrenuli disciplinski postupak protiv Smita zbog kršenja standarda ponašanja Akademije.

To uključuje neprikladan fizički kontakt, uvredljivo ili preteće ponašanje, te narušavanje integriteta Akademije, navodi se.

Akademija je saopštila da bi ova radnja mogla biti preduzeta na sledećem sastanku odbora 18. aprila. To može uključivati ​​suspenziju, izbacivanje ili druge sankcije, navodi se u saopštenju.

Takođe su se se direktno izvinili Roku, kao i nominiranovanima, gostima i gledaocima.

Podsetimo, Vil Smit je na dodeli Oskara zbog šale na račun supruge Džejde ošamario Krisa Roka na bini. Kris je kroz šalu rekao da jedva čeka da vidi Džejdu Pinket Smit u filmu G. I. Jane 2. To je bila šala motivisana njenom novom frizurom, koja je obrijala glavu. Na to je Smit ustao, popeo se na binu i ošamario Roka, da bi se vratio na svoje mesto urlajući da ne uzima ime njegove žene u usta.

„O, vau, Vil Smit me je upravo prebio“, rekao je Rok nakon incidenta. Kasnije su se pojavili i snimci na kojima kolege smiruju uznemirenog Smita, koji je 20 minuta kasnije primio Oskara, te se u govoru izvinio Akademiji. Rekao je da on, kao i Ričard Vilijams, kojeg glumi, samo štiti svoju porodicu. Naknadno se izvinio i voditelju Krisu Roku, piše Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare