TROJICA SILOVALA DEVOJKU, PRETILI JOJ DA ĆE JE BACITI U BUNAR: Jezivi detalji STRAVIČNOG IŽIVLJAVANJA kod Uba!

Trojica mladića sa Uba, S.G. (28), N. P. (30) i Ž. L. (33) uhapšeni su i određen im je pritvor do 30 dana zbog sumnje da su silovali ženu (34) iz jednog sela u okolini ovog grada!

Jezivo zlostavljanje nesrećna devojka prijavila je u utorak, a kako je ispričala, ona je mladiće koje nije poznavala srela u jednoj ubskoj pivnici.

– Žena je policiji ispričala da su joj trojica mladića prišla i pozvala je da sedne sa njim za sto. Nakon toga su joj predložili da krene sa njima, a pošto je to odbila, uhvatili su je za ruke i odveli do automobile, koji je vozio jedan od uhapšenih. Sumnja se da su ženu odvezli do jedne kuće u ubskom selu Sovljak – priča Kurirov izvor iz istrage.

Udarali joj šamare

Kako navodi, devojka je detaljno opisala jezivo zlostavljanje koje je pretrpela, kao i mladiće koji su je napali, a rekla je da jedan ima minđuše u ušima.

– Muškarac koji je vozio automobil je zatražio da oralno zadovoljava svu trojicu. Pošto je to odbila, isti muškarac je od nje tražio da se skine gola, što je ona i učinila, a nakon toga je zapretio da će je ubaciti u bunar ukoliko bude odbila da ih oralno zadovolji. Ona je ispričala da ju je vozač automobila šamarao, a potom i počeo da je vuče ka bunaru koji se nalazio u dvorišu imanja. Žena ih je nakon pretnji, zbog straha za sopstveni život, zadovoljila – navode izvori Kurira bliski istrazi.

Nakon brutalnog iživljavanja u selu muškarci su nesrećnu ženu odvezli do jedne pumpe u Ubu.

– Izbacili su je na pumpi i zapretili joj da će je ubiti ako ih bude prijavila policiji – dodaje sagovornik Kurira.

– Njoj nisu konstatovane vidne povrede, a sve vreme se žalila na bol u predelu lica i pričala da je doživela stravičan stres. Svakako, istraga će pokazati šta se tačno dogodilo, a biće naložena i druga veštačenja – navodi sagovornik Kurira iz istrage.

Žitelji Uba kažu da su šokirani zbog hapšenja svojih sugrađana i svega što se dogodilo.

– Priča se brzo pročula gradom, a većina ljudi je u neverici zbog svega što se dogodilo. Poznajem te mladiće godinama, nisu problematični, jedan od njih živi i radi u inostranstvu. Čekamo da se istraga završi i ne možemo da poverujemo da su oni bili sposobni da tako nešto urade – navodi poznanik uhapšenih mladića.

Živi sa majkom 

Imala težak život

Žena koja je silovana, prema rečima žitelja sela u kom živi, imala je težak život.

– Užasno je to što joj se desilo, a život je stvarno nije mazio. Ima zdravstvenih problema i o njoj brine majka. Mlada se udala i ima dva braka iza sebe, kao i dvoje dece. Prvo se udala u Bratunac i tom mužu je rodila sina, kog je ostavila sa ocem. Potom se udala u selo u okolini Valjeva, gde je rodila devojčicu. Međutim, i od tog čoveka je otišlo – kažu meštani i dodaju:

– Mislim da je ovo prvi put da joj se dogodilo nešto ovako strašno. Bilo je nekih porodičnih problema ranije, ali ovo je nezapamćeno. Ona i majka su slabijeg materijalnog stanja, ne rade nigde i korisnice su socijalne pomoći – pričaju poznanici napastvovane devojke.


UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare