UDARNA VEST! Bivši košarkaški reprezentativac Srbije u zatvorskoj bolnici, lekari prate njegovo stanje

Bivši košarkaški reprezentativac uhapšen je početkom decembra prošle godine ispred vrtića u Železniku, nakon što je prethodno pretukao taksistu i oteo mu automobil.

Suđenje bivšem košarkašu Dragan Labović zbog korišćenja tuđeg vozila završeno je i prema rešenju suda on je upućen u Specijalnu  zatvorsku bolnicu u Beogradu, prenosi Telegraf.

Prema našim informacijama, Laboviću je prema rešenju suda od 25. februara ove godine određena mera bezbednosti, obaveznog psihijatrijskog lečenja i čuvanja u zdravstvenoj ustanovi.

– Dragan Labović je sada svestan svoga dela, veoma mu je teško i žao zbog toga sto se desilo i nije mu bila namera da svojim ponašanjem bilo koga ugrozi. Ima punu podršku svoje porodice u svom oporavku. Inače je veoma posvećen svom poslu i pozivu. Posvetio se treniranju mlađih naraštaja košarkaša u KK Topličanin i nada se da ce u najskorije vreme moći da nastavi sa tim poslom –  kaže Ivan Lačnjev, Labovićev branilac.

Inale, ovo nije prvi put da se nekadašnji košarkaš nalazi u centru skandala, pošto je pre više od dve godine takođe uhapšen zbog problematičnog ponašanja. Tim povodom mu je izrečena novčana kazna.

Labović je 2019. godine na jednom bazenu u Ovči u vidno alkoholisanom stanju napravio lom. Posle nekoliko popijenih piva počeo je da razbija flaše, ali i da psuje i vređa izvesnog Lazara M.

Protiv košarkaša je tada podneta prekršajna prijava zbog remećenja javnog reda i mira.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare