VIL SMITU ĆE SNOSITI POSLEDICE zbog incidenta! Da li će mu Akademija oduzeti Oskara?!

Nakon incidenta koji se dogodio na velelepnoj bini ceremonije dodele Oskara između Vila Smita i domaćina programa i glumca Krisa Roka, guvernerka Akademije filmske umetnosti i nauke Vupi Goldberg otkrila je da li će Smitu biti oduzeto priznanje ili ne.

Vil (53) se nakon toga izvinio za svoj ishitreni postupak i napad na Krisa (57) na ceremoniji dodele Oskara u nedelju uveče, rekavši da je njegovo ponašanje „neprihvatljivo i neoprostivo“ i da je sebi naneo veliku sramotu. Organizatori Oskara osudili su Smitov postupak sutradan i istakli da su započeli zvaničnu reviziju incidenta. Ipak, guvernerka Akademije Vupi Goledberg insistirala je da posledice neće biti toliko drakonske kao što je oduzimanje priznanja Vilu Smitu.

„Mislim da je preterano reagovao… Mislim da je imao jedan od onih trenutaka u kojima ne možete da se kontrolišete. Razumem, ne ponašaju se svi onako kako bismo želeli da se ponašaju pod pritiskom, a on je podlegao pritisku“, pokušala je da pronađe razumevanje za glumčev postupak guvernerka Goldberg, prenosi Žena Blic.

Zatim je dala konkretan odgovor na pitanje koje je intrigiralo sve: hoće li Smit ostati bez Oskara ili ne?

„Nećemo mu uzeti Oskara. Siguran sam da će biti posledica, ali ne mislim da će to uraditi, posebno zato što je Kris da ne podnosi tužbu“, navela je Goldberg.

Podsetimo, Vil Smit je na 94. dodeli Oskara u Los Anđelesu ustao iz publike i na bini ošamario glumca Krisa Roka jer se našalio na račun njegove supruge, glumice Džejde Smit (50).

Rok je, naime, glumicu uporedio sa Džejn, junakinjom iz istoimenog akcionog filma, koju je 1997. glumila Demi Mur obrijane glave.

Akademija filmske umetnosti i nauke, koja je podelila Oskare u Dolbi Teatru u Los Anđelesu, osudila je napad Vila Smita (53), koji je u nedelju uveče šokirao celi svet.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare