UDARNA VEST! Ovako je ubijen policajac u Zaječaru: Sve se desilo na stepeništu

Nakon što je presudio komšinici i policajcu, koju je godinama maltretirao, D. Z, se zabarikadirao na tavanu i upucao.

U krvavom piru koji se dogodio sinoć oko 22 časa u Zaječaru nakon Vere Đukić, D. Z. je ubio policajca Ivana Đurđevca, a sve se, kako je za Telegraf otkrio sagovornik iz istrage, odigralo na stepeništu u Ulici 7. septembra.

– Komšije su pozvale policiju jer su se čuli pucnji. D. Z. je prvo ubio komšinicu, a onda je pošao da izađe iz stana i naleteo na policiju i pucao. Tada je ubijen Ivan Đurđevac. On je potom otišao na tavan i pucao u sebe – rekao nam je sagovornik. 

Inače, D. Z. je živeo u stanu iznad svoje žrtve, a preko vrata žrtve i napadača sada su policijske trake. Trake su i preko na stepeništu koje vodi ka tavanu, gde je D. Z. presudio sebi.

Nakon što je presudio komšinici, koju je godinama maltretirao, D. Z, se zabarikadirao na tavanu i upucao.

Podsećamo, prema našim informacijama, D. Z. je godinama maltretirao komšinicu, koja je protiv njega navodno podnela više prijava.

U tužilaštvu kažu i u ovom zločinu nije bilo još povređenih policajaca, kako se spekuliše u medijima.

– D. Z. je samoubistvo izvršio pucnjem iz vatrenog oružja, koje nije bilo u legalnom posedu. Ranjenih u događaju nije bilo, odnosno netačni su navodi da su u događaju povređena još dva policijska službenika – kažu u Više, javnom tužilaštvu u Zaječaru za Telegraf.rs.

Sve se desilo sinoć u Ulici 7. septembra u Zaječaru. Sve je počelo oko 22 sata kada su se čuli pucnji. Tada su komšije pozvale policiju, a ispostavilo je da je D. Z. ubio komšinicu Vera Đukić koju je godinama maltretirao.

Gradonačеlnik Zajеčara Boško Ničić donеo je danas Odluku o proglašеnju Dana žalosti. Za Dan žalosti odrеđujе sе čеtvrtak, 31.mart.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare