ГРАЂАНИ И ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ РАКОВИЦА РАСКРИНКАЛИ ЂИЛАСОВОГ ЈУРИШНИКА КОЈИ ЈЕ ПОКУШАО ДА ПРЕКИНЕ ТРИБИНУ

Покушај Ђиласових јуришника да зауставе трибину у Скојевском насељу данас су осујетили грађани овог дела Раковице, заједно са председником Општине Милошем Симићем. Некадашњи одборник Скупштине ГО Раковица и један од многих Ђиласових јуришника покушао је да направи хаос на трибини где се говорило о плановима за ово насеље.

Као и много пута до сада бахати Јовановић је наступио лажима, оптужујући општинско руководство да није на време дало примедбе на План детаљне регулације који обухвата и Скојевско насеље.

Његова лаж је одмах разоткривена, јер је председник Општине Раковица Милош Симић на састанку показао допис где се налазе примедбе на предложени План детаљне регулације које је Градска општина Раковица упутила Граду Београду. Све примедбе су упућене након више разговора са грађанима Скојевског насеља, које је Градска општина Раковица прихватила.

Осим бахатости, Јовановић  је, као и већина других Ђиласових јуришника, показао апсолутно незнање и неинформисаност, имајући у виду да је План детаљне регулације на јавном увиду до 4. априла ове године, тако да су све примедбе предате на време.

Да га грађани не интересују, Јовановић је доказао и захтевом да му се обезбеде просторије у Месној заједници Петлово брдо у којој живи. Опет је јавно изговорио лажи да су му просторије месне заједнице, које припадају свим грађанима, обећане, али није успео да покаже ниједан документ којим би такву лаж доказао.

Грађани су бурно реаговали на бахати и агресивни наступ овог Ђиласовог јуришника, који је остао познат по заустављању изградње дечјег игралишта на Петловом брду, чиме је ускратио малишане овог насеља места за игру. Након што су раскринкане његове лажи и након што је посрамљен морао да напусти скуп, грађани су наставили да разговарају о томе шта је све неопходно учинити како би се живот у овом делу Раковице побољшао.



Председник Општине Раковица Милош Симић најавио је изградњу нових паркинг места, која највише недостају у овом делу Раковице. Подсетио је грађане Скојевског насеља да су у последњих неколико година изграђена два дечја игралишта, један спортски терен, теретана на отвореном, реконструисана је главна пешачка стаза која пролази кроз насеље и многе друге стазе, док је један део зграда добио средства за уређење на конкурсу „Раковица мисли на зграде“.

Симић је поручио да ће као и до сада, свако даље улагање у Скојевско насеље и у Раковицу уследити само након отвореног разговора са грађанима, где ће они рећи које су им потребе и проблеми.

УДАРНА ВЕСТ.рс

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare