Anastasija Ražnatović HITNO OTKAZALA NASTUP U ESENU: MLADOJ pevačici se naglo SLOŠILO pa završila na INFUZIJI

Pevačica Anastasija Ražnatović je morala u poslednjoj sekundi da otkaže koncert jer joj se slošilo.

Da se planovi menjaju u samo nekoliko minuta, osetila je sinoć i Anastasija Ražnatović pred svoj nastup u Esenu.

Naime, u popodnevnim satima, mlada muzička zvezda je stigla u pratnji svoje osmočlanovske ekipe i sve je obećavalo da će i to veče biti sjajno, kao pre desetak dana u Parizu kada se desio prvi Anastasijin nastup, prenosi Republika.

I ovoga puta je bio plan da se uz nju na sceni pojave četiri pleasača, a pre nje je nastupala Marina Visković koja je već napravila atmosferu da su svi uveliku bili na nogama.

U toku samog spremanja, Anastasiji je pozlilo, iznenadna malaksalost i drugi prateći simptomi koji su bili na ivici kolabiranja.

Morala je da otkaže izlazak na scenu, a vrlo brzo je došla medicinska ekipa koja joj je nakon pregleda odredila da primi infuziju i da miruje, tako da nije bilo reči o izlasku na binu. Tim povodom Anastasija jutro nakon što je noć provela sa medicinskim osobljem, kaže:

– Sada se fizički dobro osećam, a verujem da ću uskoro biti sjajno! Za svakog ko je sinoć bio u publici imam lično izvinjenje što se nismo družili, ali ću to vrlo brzo ispraviti novim datumom za koncert u Esenu! Hvala vam na razumevanju i podršci – poručila je Anastasija.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare