MUŠKARAC NAPAO DEVOJKU (19) U ŽELEZNIKU: Stavio joj ruku na usta i pokušao da je uvuče u prolaz! Spasao je taksista

Devojka (19) iz Železnika napadnuta je u petak oko 02.30 sati ujutru u Ulici Radnih akcija u ovom naselju kada joj je nepoznati muškarac, za kog se pretpostavlja da bi mogao biti migrant, prišao s leđa, stavio joj ruku preko usta i pokušao da je uvuče u prolaz između zgrada.

Prema saznanjima Informera, napad se dogodio kod broja 19, a nesrećnu devojku u poslednji čas spasao je taksista koji je slučajno naišao. Devojka se najverovatnije vraćala kući kada ju je u jednom trenutku sa leđa snažno zgrabio nepoznati muškarac.

  • Stavio joj je jednu ruku preko usta, drugu preko vrata i počeo da je vuče ka mračnom prolazu između zgrada. Napadač je sve vreme ćutao dok se jadna devojka batrgala i pokušavala da se nekako oslobodi. Pošto je bio snažniji nikako nije uspevala da se odbrani – navodi dobro obavešteni izvor Informera.
  • Prema njegovim rečima napadač je skoro uspeo da devojku uvuče u mračni prolaz kada je sasvim slučajno naišlo taksi vozilo.
  • Napadnuta devojka uspela je da podigne ruku i mahne vozaču taksija koji je odmah primetio da se nešto čudno dešava. Zaustavio je automobil, dotrčao do napadnute devojke i tek tada primetio da je neki muškarac drži za usta i vrat. Videvši da taksista prilazi drski napadač pustio je devojku i pobegao kroz mračni prolaz u nepoznatom pravcu – dodaje sagovornik.

Uplašena devojka tada je pritrčala taksisti, ispričala mu šta joj se dogodilo i zamolila ga da pozove policiju.

  • Patrola policije sa Čukarice ubrzo je stigla na mesto napada. Nakon saslušanja devojke i taksiste, policajci su dobili detaljniji opis napadača. Najverovatnije se radi o migrantu, starosti oko 25 godina, neuredne brade koji je u momentu napada na sebi imao sivu duksericu sa kapuljačom, crne trenerke i sive patike – kaže on.

U toku je intenzivna potraga za napadačem, piše Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare