UŽIVO, VIDEO! MAĐARSKA – SRBIJA 0:1! Orlovi poveli posle neviđene drame! VAR gledao više pod 5 minuta!

36. minut – Više od pet minuta je trajala provera u VAR sobi, na kraju je sudija Glova pokazao na centar! Srbija vodi!

35. minut – Gol ili ne? Posle kornera je Mitrović šutirao, a Žolt Nađ ubacio u svoju mrežu.

34. minut – Prvi korner za Srbiju, šutirao je Gudelj, a neko je izbacio loptu u korner.

21. minut – Uglavnom se igra na sredini terena, bez većih uzbuđenja. Imala je Srbija priliku da možda to promeni, ali je lepa akcija zaustavljena ispred šesnaesterca Mađarske.

12. minut – Još jedna opasna akcija Mađara, Roland Šalai je šutirao, ali je Milinković-Savić odlično intervenisao.

11. minut – Poništen gol Srbiji zbog faula Mitrovića u napadu. Lopta je došla do Kostića koji je snažnim udarcem pocepao mrežu, ali nažalost on se ne važi.

8. minut – Prva velika prilika za Mađarsku, šutirao je Adam Salai glavom a golman Milinković-Savić sjajnom paradom intervenisao.

7. minut – Prvi korner na utakmici i to za Mađarsku. Međutim, bez opasnosti po gol Vanje Milinković-Savića.

4. minut – Počelo je vrlo žustro, sve pršti na obe strane. Tadić se našao na travi posle starta Fiole.

Fudbaleri Srbije večeras od 19.30 u Budimpešti igraju protiv Mađarske prijateljku utakmicu.

Biće to prvi duel Orlova u 2022. godini i posle onog čuvenog meča protiv Portugala kada su obezbedili plasman na Svetsko prvenstvo. Ujedno, biće ovo i početak priprema za Mundijal koji se igra u Kataru u novembru i decembru ove godine.

Utakmica između Mađarske i Srbije igra se na stadionu „Ferenc Puškaš“.

Svi igrači su cenjeni, imaju individualni i kolektivni kvalitet. Videćemo kakav će biti sastav, svako može da očekuje da će igrati. Početni tim zavisiće i od kondicije i mnogo drugih stvari. Imamo puno poverenje u svakog reprezentativca, ko god bude igrao znam da zaslužuje i neću pogrešiti koji god sastav da izvedem. Svaka utakmica je važna, pripremali smo se najozbiljnije, drugačije i nismo mogli. Uradili smo i video analizu Mađara, želeo sam da se tim na najbolji način pripremi za meč. Razlika između prijateljskih i kvalifikacionih utakmica je u tome što poraz na proveri ništa ne znači, a da nismo pobedili u Lisabonu sad bismo čekali neku drugu utakmicu i drhtali od nervoze – poručio je selektor Dragan Stojković uoči ovog duela.

Piksi neće moći u ovom meču da računa na Dušana Vlahovića, Nikolu Milenkovića i Uroša Spajića, prva dvojica su otpala zbog povreda, a treći zbog korone, piše Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare