OCU I MAJCI ISPALIO PO HITAC U GLAVU Određen pritvor mladiću koji je ubio roditelje, tokom hapšenja je bio potpuno go i ponavljao je bizarne rečenice

Miloš I. (33), osumnjičeni za ubistvo oca i majke u Smederevskoj Palanci doveden je danas u Više javno tužilaštvo u Smederevu uz krivičnu prijavu za dvostruko ubistvo, međutim njegovog lošeg psihičkog stanja nije bilo moguće obaviti saslušanje, saznaje “Blic”

Tužilaštvo je predložilo da mu se odredi pritvor zbog opasnosti da će uticati na svedoke, opasnosti da ne ponovi krivično delo i uznemirenja javnosti. Kako nezvanično saznaje Blic, njemu je sud pritvor odredio.

Prema poslednjim informacijama, psihijatar koji ga je pregledao nakon hapšenja utvrdio je da osumnjični boluje od šizofrenije.

– Sinoć je završena obdukcija njegovih roditelja i utvrđđeno je da je roditelje ubio sa po jednim hicem u glavu, a potom se skinuo go. Otrčao je kod rođaka takav i priča “Ja sam Bog” – kaže izvor “Blica” upoznat sa slučajem. 

Nezvanično saznajemo, da je osumnjičeni u trenutku zločina bio pod dejstvom narkotika, a do nedavno u Holandiji.

– Iz ove porodice nije bilo prijava za nasilje. Tužilaštvo je naložilo psihijatrijsko veštačenje osumnjičenog i radi na otkrivanju motiva ubistva – dodaje naš izvor.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare