NE SEĆAM SE ŠTA SAM RADIO TOG DANA! Neverovatna odbrana sina uhapšenog zbog prebijanja majke! Oca hvatao za vrat u stanu!

Mladić A.J., osumnjičen da je pretukao svoju majku u stanu na Zvezdari, saslušan je u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu i određen mu je pritvor do 30 dana, saopštilo je ovo tužilaštvo.

– Dana 17.03.2022. godine, po nalogu dežurnog zamenika javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, od strane Policijske stanice Zvezdara doneto je rešenje o zadržavanju u trajanju do 48 časova osumnjičenog A.J. zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo Nasilje u porodici. Prema navodima krivične prijave, osumnjičeni je krivično delo koje mu je stavljeno na teret učinio na taj način što je dana 17.03.2022. godine u stanu svoje majke oštećene J.J. istu prvo napao verbalno, a potom i fizički, zadavši joj više udaraca šakama i nogama u predelu glave i lica, nakon čega je fizički nasrnuo i na svog oca, oštećenog A.J. uhvativši ga za vrat, pri čemu je nastavio da oštećenoj J.J. zadaje udarce, usled kojih je ista zadobila teške telesne povrede – navodi se u saopštenju Tužilaštva.

Osumnjičeni A.J. je danas saslušan u prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu u prisustvu izabranog branioca.

– On je prilikom saslušanja negirao izvršenje krivičnog dela koje mu je stavljeno na teret, navodeći da se uopšte ne seća šta je radio predmetnog dana – saopštilo je Prvo tužilaštvo.

Nakon saslušanja osumnjičenog, tužilaštvo je Prvom osnovnom sudu u Beogradu podnelo predlog za određivanje pritvora prema osumnjičenom A.J. jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

U daljem toku postupka tužilaštvo će ispitati svedoke, narediti vršenje neuropsihijatrijskog veštačenja osumnjičenog, kao i sudsko-medicinskog veštačenja telesnih povreda oštećene i preduzeti druge radnje potrebne za donošenje odluke.

Kako nezvanično sazanjemo, mladiću je određen pritvor po oba osnova.

– Njegova majka je operisana, oporavlja se i uskoro će izaći iz bolnice – rekao je izvor, a prenosi Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare