DEVOJKA KOJU SU IZVLAČILI IZ SMRSKANOG AUTA NA RESPIRATORU: Poznato stanje putnica koje je udario šleper na auto-putu!

Obe Leskovčanke koje su juče ujutru doživele saobraćajnu nesreću kod Pečenjevca smeštene su u Univerzitetskom kliničkom centru Niš, na Klinici za anesteziju i intenzivnu negu.

Podsetimo, devojke su bile u automobilu koji se navodno kretao zaustavnom trakom, kada ih je udario šleper koji je navodno pokušavao da ih obiđe. Kola su bila toliko smrskana, da su vatrogasci jedva izvukli jednu devojku.

– A. J. (22) ima ozbiljne povrede mozga i kontuziju pluća. Na respiratoru je, hemodinamski je stabilna, bez svesti, ali je pod nekom vrstom anestezije. Druga devojka iz Leskovca (31) ima obostrani prelom rebara, kontuziju pluća, prelom karlice i povrede lica. Ona je na kiseoniku, svesna i samostalno diše. Obe su pod neprestanim nadzorom lekara i sestara i prate se promene – rekli su nam u UKC.

Saobracajna nesreća se dogodila blizu naplatne rampe kod sela Pečenjevac na autoputu Niš – Vranje.

– Starija devojka je juče bila u velikom šoku, ali se u međuvremenu stabilizovala. Ona je doživela neku vrstu amnezije, te čak nije umela da objasni lekarima sa kime je putovala. Inače, devojke su bile u automobilu barskih tablica jer jedna od njih duže vreme radi u Crnoj Gori, prenosi Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare