MANDARA UPUCAN ZA OPOMENU ! Novosađaninu u sačekuši pucano u noge, LEKARI MU SE BORE ZA ŽIVOT

Miloš M. zvani Mandara (32) koji je ranjen u noge u sačekuši koju su mu napravila dva napadača u naselju Detelinara nalazi se u bolnici u teškom stanju.

Potraga za pucačima još traje, a motiv napada najverovatnije se krije u starim kriminalnim poslovima u koje je Mandara bio uključen. Ne isključuje se ni mogućnost da je nekome dugovao novac, te da su pucnji u noge bili opomena da taj dug vrati.

Miloš M. zvani Mandara inače je od ranije poznat policiji zbog više krivičnih dela. Iza rešetaka je proveo godinu dana zbog nanošenja teških telesnih povreda i iz zatvora je izašao u novembru 2018. godine. Iza rešetaka je proveo neko vreme i 2015. godine zbog posedovanja oružja. Mandara je osuđivan i zbog posedovanja droge na uslovnu kaznu, a u Novom Sadu je poznat i kao pripadnik frakcije navijača FK „Partizan“.

Međutim kako se nezvanično saznaje Mandara nije bio „bitan“ navijač, te da se ne veruje da se motiv napada krije iza toga.

– Veća je šansa da je pucnjava bila opomena zbog nekog duga ili zbog nekih starih poslova. Činjenica je da nisu pokušavali da ga ubiju, već opomenu. Zbog toga mu je pucano u noge – kaže izvor.

U KCV kažu da je ranjeni mladić u teškom stanju i da mu se bore za život.

– Pacijent M. M. (32) drugog postoperaditvnog dana je teškog opšteg stanja, hemodinamski nestabilan, smešten je na Klinici za anesteziju, intenzivnu terapiju i terapiju bola gde se sprovodi intenzivan konzervativni tretman – kažu u KCV.

Mandarin pas rase staford kom su napadači pucali u glavu jer je skočio na njih kako bi odbranio svog gazdu, nalazi se u Veterinarskoj ambulanti „Novi Sad“ i u dobrom je stanju.

Na društvenim mrežama pojavio se apel prijatelja upucanog mladića koji pozivaju sve koji su nulta pozitivna krvna grupa da doniraju krv za Mandaru.

Potraga za dva napadača na Mandaru još traje. Policija je skinula snimke sa sigurnosnih kamera u blizini mesta napada kako bi otkrila kojim automobilom su pobegli s lica mesta, prenosi Kurir.

UDARNA VESTA.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare