Raspisana POTERNICA za pucačem i još jednim osumnjičenim: Završeno saslušanje osumnjičenih za pucnjavu u „Stefan Braunu“

Završeno je saslušanje dvojice uhapsenih u VJT u Beogradu, koji su osumnjičeni da su učestovali u pucnjavi u kojoj je ranjen Miro Čuljković, šef obezbeđenja „Stefan Brauna“, nakon čega je tužilastvo predložilo da im se odredi pritvor.

Tužilastvo je raspisalo i poternicu za pucačem i još jednog osumnjičenog.

Saslušani su muškarci i devojka koja im je pomagala, a kako prenosi Blic, oni su negirali da su učestvovali u delu nakon čega je tužilaštvo predložilo da im se pritvor odredi po svim osnovima, dok je za devojku predložio pritvor zbog opasnosti od bekstva i uticaja na svedoke. 

Slavoljubu T. (42) i Nikoli S. (25) na teret se stavlja teško ubistvo u pokušaju, a Milici D. (28) krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela, jer je osumnjičena da ih je odvezla i krila nakon pucnjave.

Muškarca, koji je neposredno pucao u M. Č, policija je identifikovala, ali se za njim još traga.

Troje osumnjičenih uhapšeni su posle jednodnevnog skrivanja.

Prema nezvaničnim informacijama, Milica D. je napravila incident u klubu zbog čega je došlo do sukoba i tuče, a potom i pucnjave.

„Istraga je pokazala da je došlo do sukoba radnika obebeđenja sa gostima i to zbog devojke koja je sada među privedenim. Oni su nakon sukoba i tuče svi izbačeni iz kluba, da bi zatim mladić otišao po prijatelja i po pištolj i ispalio osam hitaca ka radniku obezbeđenja i pobegao. Policija je našla osam čaura kalibra 7,65 mm od kojih sedam završilo u telu M. Č“, kaže sagovornik iz istrage, prenosi Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare