POZNATO STANJE NAVIJAČA KOJI JE RANJEN JUČE : Zapucali na njega dok je šetao psa pa pobegli kolima

Milošu M. (32) iz Novog Sada, koji je juče ranjen u pucnjavi na Detelinari u Molijerovoj ulici, zdravstveno stanje se pogoršalo.

– Pacijent M. M. (32) nakon hirurškog zbrinjavanja prostrelnih rana desnog donjeg ekstremiteta je teškog opšteg stanja, hemodinamski nestabilan. Sprovodi se intenzivan konzervativni tretman. Pacijent je smešten na Klinici za anesteziju, intenzivnu terapiju i terapiju bola UKCV – kaže Siniša Knežević, portparol UKCV.

Podsetimo, Miloš M. je u jutarnjim satima izveo svog psa u šetnju, uobičajeno kao i svako jutro. Dok je stajao iza parkinga na travnjaku, sa psom, prema dosadašnjim saznanjima, dvojica za sada nepoznatih mladića sačekali su ga. Jedan od njih je zapucao u Miloša, u predelu noge. Na njega je ispaljeno nekoliko hitaca, od kojih je jedan ranio i njegovog psa, koji je pokušao da ga spasi. Dvojica napadača pobegli su kolima.

Miloš M. je inače strastveni navijač FK Partizana. Policija je protiv njega podnosila više krivičnih prijava za nanošenje teških telesnih povreda, droge i oružja. Bio je i osuđivan.

Novosadska policija i dalje radi na rasvetljavanju ovog slučaja, prenosi Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare