UHAPŠENA MIMI ORO! Starleta završila iza rešetaka, a razlog će vas ZAPREPASTITI

Milica Živanović poznatija kao Mimi Oro uhapšena je i upućena na izdržavanje zatvorske kazne zbog kršenja zakona o bezbednosti u saobraćaju. Starleta se trenutno nalazi u ženskom zatvoru u Požarevcu, gde izdržava kaznu, i nije poznato kada će biti slobodna. Prema našim saznanjima, nekadašnja rijaliti učesnica nije u predviđenom roku izmirila određene saobraćajne kazne zbog čega je sankcionisana.

Ovo nije prvi put da kontroverzna Jagodinka ima problem sa zakonom. Podsetimo, Živanovićeva je još 2014. godine uhapšena u akciji Odeljenja za javni red i mir beogradske policije. S njom je tada privedeno još sedam devojaka, koje se takođe sumnjiče za prostituciju. U martu prošle godine ona je s koleginicom Tijanom Maksimović, alijas Tijana Ajfon, privedena u SBPOK. Obe su provele nekoliko sati na saslušanju zbog navodne povezanosti sa klanom Veljka Belivuka. Mimi je po izlasku sa saslušanja ispričala šta se dogodilo.

– Bila sam ispred Tijaninog lokala, pomagala joj da prenesemo neke stvari, odjednom je upao UKP, stavili nam lisice i da krenemo. Ispitivali su nas, postavili su mi dosta pitanja zbog cele situacije, ali rekli su mi da ne smem da pričam o tome. Mislim da nema potrebe da nas više ispituju, ali videćemo – rekla je ona tada. I o prostituciji je imala svoj stav i rekla je da je imala nepristojne ponude. – Postoji prostitucija uopšteno i na estradi, među poznatim ljudima, a postoji i uopšteno prostitucija. Pa ima, mislim naravno, nepristojnih ponuda, da. Što se tiče i od žena i od muškaraca. Svaka imalo lepa devojka je imala neku nepristojnu ponudu. U pitanju su i žene i muškarci, i stariji i mladi, nema pravila što se tiče tih stvari. Ja nikada nisam uzela novac za tako te neke stvari. Pre bi me dečko prebio nego da idem malo levo-desno. Uglavnom to rade neobrazovane, devojke koje su iz provincije, na fakultetu, koje manje imaju para – govorila je Živkovićeva.

Mimi Oro je postala poznata kad je na pitanje: „Koja je najveća ptica?“, odgovorila: „Oro.“ Nakon što smo dobili saznanje da je Milica uhapšena, u više navrata smo pokušali da stupimo u kontakt s njom, ali njen broj telefona je bio nedostupan. Pozvali smo njenog advokata, ali on nije želeo da komentariše naša saznanja, prenosi Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare