SAMO JE ON MOGAO DA UBIJE ĐOKIĆE: Meštanin Moravca kobne noći video Milana Džonića i otkrio kako se ponašao

„Đokiće je mogao da ubije samo Goran Džonić, jedino je u njega Goran Đokić imao toliko poverenje da ga noću poveze kolima. Sve je jasno, samo da još to potvrde i istražni organi.“

Ovim rečima jedan meštanin Moravca komentariše utisak stanovnika ovog aleksinačkog sela o istragu monstruoznog ubistva Gorana, Gordane i Lidije Đokić iz Aleksinca, koja je ušla u šesti mesec i uskoro bi trebalo da bude okončana.

Od početka svi tragovi ukazuju na Gorana Džonića, Đokićevog brata od tetke, koji je pokušao da za zločin optuži braću Kostadina i Aleksandra Miloševića poznate pod nadimkom Jojke, ali su oni pušteni iz pritvora 1. marta, jer ništa od prikupljenih dokaza ne ukazuje da može postojati sumnja da su to i počinili.

Osim Gorana Džonića, u pritvoru je i njegov sin Stefan, dok je drugi sin Milan pušten na slobodu.

– Milan je te noći između 26. i 27. septembra bio na poslu u vatrogasnoj stranici. Video sam ga kada se probudio i siguran sam da se tako ne ponaša čovek koji je uradio bilo šta loše. Bio je potpuno opušten, normalan, ni traga od bilo kakvog neuobičajenog ponašanja. On je veoma fin čovek i mogu da zamislim koliko mu je sve ovo teško palo. Što je najgore, zbog svega što se pisalo i pričalo, biće teško i njemu i bratu kad izađu iz pritvora – kaže jedan Milanov kolega.

Petorica vatrogasaca potvrdila su u tužilaštvu da je Milan u noći ubistva bio na poslu i da nije odlazio nigde, a alibi Stefana Džonića su potvrdila petorica vojnika iz Vojske Srbije koji su svedočili da je u to vreme bio u bazi u Bujanovcu.

– Milan je tih i povučen, Stefan je malo drzak, ali nije loš. Siguran sam da nema nikakve veze sa zločinom i da novac koji je nađen u njegovom voćnjaku nije on zakupu zakopao tu jer tada i nije bio kući. To treba pitati njegovog oca – kaže jedan Moravčanin, prenosi Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare