Stanković spremio iznenađenje za Škote!

FK Crvena zvezda gostuje u četvrtak u Glazgovu protiv Rendžersa, ali neće trenirati na Ostrvu.

Crveno-beli će put Škotske krenuti u 15 časova, nakon što obave trening na pomoćnom terenu stadiona “Rajko Mitić”, a ne kako većina klubova praktije da se poslednje pripreme obave na terenu gde će se igrati meč, prenosi Objektiv.

Plan je da se preduhitre potencijalni špijuni i da se akcije uigravaju isključivo u Beogradu, te da sva iznenađenja ne bi postala javna pre meča.

Zvezda će konačno dobiti priliku za naplatu duga na koju čeka punih 15 godina, još od onog teškog poraza u kvalifikacijama za Ligu šampiona, kada se kasni gol Naća Nova poput strele zario u srce svih zvezdaša i ugasio snove o učešću u najelitnijem takmičenju.

Ovo danas je neka potpuno nova Crvena zvezda, iskusnija, ubitačnija, a i Rendžers je doživeo korenite promene u odnosu na tu 2007. godinu. Izbacili su moćni Dortmund, i to prilično ubedljivo, s obzirom da su „milionerima“ spakovali šest komada u dve utakmice i bacili u trans svoje navijače, a Nemce ostavili u potpunoj neverici i šoku, piše Blic.

Svakako su ekipa za respekt, ali svaki zvezdaš će vam reći da više šanse crveno-beli imaju protiv Škota nego protiv Barselone ili Vest Hema.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare