SLALI POLJUPCE U SUDNICI: U sudnici jedina žena Belivukovog klana slala poljupce

Slađana Sekulić (40), jedina žena na optužnici podignutoj protiv klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, juče je u Specijalniom sudu u Beogradu, prvi put nakon hapšenja 4. februara prošle godine videla supruga Vladu Georgijeva, koji je takođe optužen u ovom slučaju i nalazi se u pritvoru.

Slađana Sekulović je iz Centralnog zatvora u kućni pritvor prebačena u oktobru prošle godine, dok je njen suprug Vlado Georgijev, inače bivši policajac iz Loznice, koji je promenio ime i nekada se zvao Dragan Sekulić, još uvek je u klasičnom pritvoru.

Kako je Kurir preneo, Slađana i njen suprug su jedno drugom slali poljupce kada su se videli u sudnici.

– Slađana i bivši policajac su se osmehivali i jedno drugom slali poljupce sa optuženičkih klupa – kaže sagovornik Republike.

Inače, Slađana Sekulić došla je potpuno neprepoznatljiva u Specijalni sud, jer je promenila boju kose, imala je crne naočare, i bila je obučena u crno. Mnogi su komenatarisali i njen stav, naime, ona je u zgradu ušla sa rukama u džepovima, koračala je sigurno, dok je iza nje išlo troje ljudi.

Prema navodima optužnice Tužilaštva za organizovani kriminal, Slađana Sekulić i njen suprug, nisu učestvovali u ubistvima i nisu odlazili u kuću u Ritopeku. Kako se navodi, sa još nekoliko optuženih učestvovali su u prometu droge, ali i u drugim poslovima.

Jedina žena u klanu Veljka Belivuka, prema optužnici, na saslušanju pred istražnim organima se branila rečima: „Ja sam samo žena, kao da bi mi oni rekli nešto“.

Klan Belivuk-Miljković i još 28 pripadnika grupe sumnjiče se za otmice, ubistva, trgovinu drogom i oružjem, kao i silovanje.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare