ZAVRŠENA SEDNICA VRHA SNS, OBRAĆA SE BRNABIĆEVA: SNS odlučila da kandiduje Aleksandra Vučića za predsednika Republike!

Sednica Predsedništva Srpske napredne stranke održana je danas u sedištu SNS. Počela je u 10 sati a završena je posle 11 časova.

Sednica Predsedništva Srpske napredne stranke održana je danas u sedištu SNS posle čega se medijima obratila Ana Brnabić saopštivši da je SNS danas odlučila da kandiduje Aleksandra Vučića za predsednika Republike!

– Dela su ga izabrala – naglasila je Brnabićeva koja je rekla da su nam danas više nego ikad potrebni snaga, ozbiljnost i stabilnost a da je to upravo kandidat SNS – Aleksandar Vučić.

– Verujem da će ljudi glasati za dela, rezultate, i zato što prepoznaju posvećenost. Da će glasati za neprospavane noći, svakodnevnu borbu i punu predanost svih ovih godina – navela je premijerka Srbije Ana Brnabić.

Kako je istakla, oni poštuju političke protivnike i da će njihova kampanja biti pozitivna.

Ona je dodala da će kampanja SNS početi mitingom u Leskovcu.

Posle sednice Predsedništva, lider stranke Aleksandar Vučić razgovarao je sa Ivicom Dačićem (SPS) i Ištvanom Pastorom (SVM).

Premijerka Srbije Ana Brnabić obratila se nakon završena sednice.

U prostorije stranke u zgradi Starog Merkatora u Novom Beogradu stigla je Ana Brnabić.

Među prvima je stigao Siniša Mali, zatim Goran Vesić, Boško Ničić, Maja Gojković, Miloš Vučević, Zlatibor Lončar, Nikola Selaković, Marija Obradović, Nebojša Stefanović, Igor Mirović, prenosi Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare